VEGAN BUSTER BAR DESSTER
Okej, håll i hatten!
Dessa små söta vegan buster bars är otroligt goda!
Jag gjorde en omgång för några dagar sedan, och jag är verkligen positivt överraskad.
Passar perfekt för dig som är sötsugen ofta och som älskar choklad eller som vill testa på ett mer hälsosamt alternativ.
Jag gillar alla tre delar i desserten, men jag måste säga att chocolate fudge delen är nästan bäst.. bestäm själva!
Igen, receptet är på engelska, fråga gärna ifall ni undrar över något!


Prep time: 15 Minutes
Yield: Makes one large 8 inch cake or 12 personal-size cakes.
Chocolate Fudge Layer Ingredients:
- 3-4 Ripe Avocados
- 1/4 Tsp Salt
- 2 Tbsp Unsweetened Almond Milk
- 1 Tsp Vanilla Extract
- 4 Tbsp Maple Syrup
- 2 Packets Stevia
- 1/2 Cup Natural Cocoa Powder
Peanut Butter Ice Cream Layer Ingredients:
- 1/2 Cup Peanut Butter (You can use natural cashew or almond butter instead if you wish)
- 1/2 Cup Light Coconut Milk
- 1 Tsp Vanilla Extract
- 1 Ripe Banana
- 1/2 Cup Unsweetened Shredded Coconut
- 3 Packets Stevia
Ganache Layer Ingredients:
- 1 Cup Virgin Coconut Oil
- 1/2 Cup Natural Cocoa Powder
- 1/4 Cup Maple Syrup
Directions:
- Individually blend each layer in your food processor until completely smooth and place in separate bowls (to be ready for layering).
- Spray your muffin tin or spring form pan with a healthy, non stick cooking spray.
- Begin layering using the Ganache layer first.
- Then the Peanut Butter Ice Cream.
- Then the Chocolate Fudge.
- Finally top with another layer of the Chocolate Ganache.
- Place in the freezer for 3-4 hours.
- Remove from freezer and serve immediately.
- To store place in a sealed tight container in the freezer.